Asigurarea de locuinta si bunuri

Unde am putea sa ne simtim mai siguri si mai protejati decat in propria casa? Incheirea unei asigurari pentru locuinta garanteaza nu numai acoperirea pentru daune cauzate tertilor cat si pentru daune directe derivate din incendii si calamitati naturale, furturi, accidente. Furtul unui bun, cu atat mai mult cand are o anumita valoare, reprezinta o situatie neplacuta pentru dumneavoastra, fara a mai mentiona si urmarile asupra disponibilitatilor financiare. 

Inapoi la lista de asigurari Comentarii (0)
1834
au vizualizat detaliile
indice popularitate

Informatii generale

Denumire asigurare
Asigurarea de locuinta si bunuri
Societatea de asigurare
LIG (detalii asigurator)
Descriere
Unde am putea sa ne simtim mai siguri si mai protejati decat in propria casa? Incheirea unei asigurari pentru locuinta garanteaza nu numai acoperirea pentru daune cauzate tertilor cat si pentru daune directe derivate din incendii si calamitati naturale, furturi, accidente. Furtul unui bun, cu atat mai mult cand are o anumita valoare, reprezinta o situatie neplacuta pentru dumneavoastra, fara a mai mentiona si urmarile asupra disponibilitatilor financiare. 
Mentiuni, observatii

LIG INSURANCE asigura 4 tipuri de risc:

A. Tipul A de acoperire (FLEXA): LIG acorda despagubiri pentru daune produse de incendiu, trasnet sau explozie, caderea de corpuri.  

B. Tipul B de acoperire: LIG acorda despagubiri pentru daune produse de furtuna, grindina, inundatie, scurgeri din sprinklere, coliziune cu autovehicule, boom sonic, prabusire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zapada sau de gheata, avalansa de zapada, cutremur de pamant, apa de conducta.

C. Tipul C de acoperire: LIG acorda despagubiri pentru daune produse de furtul prin efractie, furtul prin acte de talharie al bunurilor cuprinse in contractul de asigurare, pagube produse prin spargerea sau deteriorarea cu prilejul furtului sau tentativei de furt prin efractie a peretilor, acoperisului, tavanelor, usilor, ferestrelor si dusumelelor, la imobile sau alte constructii apartinand Asiguratului, precum si a mobilierului, furtul bunurilor asigurate prin intrebuintarea cheilor originale, insa numai daca acestea au fost obtinute prin acte de talharie, cheltuielile de curatare si cele de inlocuire a incuietorilor avariate.

D.Tipul D de acoperire: LIG acorda despagubiri pentru daune produse de inlocuirea geamurilor sparte care se gasesc in incaperile ocupate de catre asigurat. 

 

Actualizat la
20.01.2021

Caracteristici cu titlu de exemplu

Bun asigurat
99
Suma asigurata
99 EUR
Durata
99
Prima de asigurare de la
99.00 RON
Acoperiri
- pachet FLEXA (incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri);
Excluderi
-
Observatii

Suplimentar, LIG INSURANCE acorda despagubiri, in cadrul sumei asigurate pentru:

- pagubele produse bunului asigurat de avarieri sau distrugeri prilejuite de masurile luate in timpul producerii evenimentului asigurat pentru salvarea bunului respectiv;

- cheltuielile facute in vederea limitarii pagubelor, daca acestea sunt necesare in urma unor pagube produse de evenimente asigurate prin polita.

Avantaje

Avantaje

Optional se pot incheia inca doua tipuri de riscuri:

- raspunderea civila prin care se acorda despagubiri pentru sumele pe care asiguratul este obligat sa le plateasca cu titlu de desdaunare si cheltuieli de judecata pentru prejudicii produse din culpa de asigurat unor terte persoane, la locuinta acestuia sau cauzate de evenimente produse la aceasta locuinta, de care acesta raspunde civil;

- accidente de persoane acoperite prin asigurare: evenimente subite, provenite din afara, produse fara vointa Asiguratului si care au pricinuit, in interval de un an de la data producerii lor, oricare din riscurile mentionate la articolul precedent; ruperea unor organe, produsa brusc de un efort fizic excesiv; infectia, cauzata de substante ajunse in corp datorita unui accident;

Documente

Acte necesare

- acte proprietate;

- CI proprietar / asigurat;

Conditii de asigurare
-

Detaliile produselor de asigurari sunt actualizate de catre societatile de asigurare si sunt verificate in mod constant de catre personalul nostru specializat. Totusi, daca ai gasit o eroare sau ti se pare ceva in neregula, nu ezita si raporteaza aceasta asigurare.

Calculeaza

Calculator Asigurare CASCO

Afla care este pretul RCA-ului tau in functie de vehiculul pe care il detii si istoricul tau de sofer.

Calculator Asigurare RCA

Afla care este pretul asigurarii CASCO in functie de vechimea, kilometrii parcursi si tipul vehiculului.

Calculator Asigurare Locuinta

Afla care este pretul asigurarii tale de locuinta in functie de tipul, vechimea locuintei si amplasarea acesteia.

Calculator Asigurare Calatorie

Afla care este pretul asigurarii tale de calatorie in functie de destinatie, durata calatoriei si scopul acesteia.

Utile

Reminder

Introdu data de expirare a asigurarii tale, si datele de contact, si noi vom veni la timp cu o noua oferta.

Salveaza
Nu exista comentarii pentru acest articol Asigurarea de locuinta si bunuri

Asiguratori

Sucursale, Centre de dauna, sediul central, program de lucru, contact:

Toti asiguratorii

Glosar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni din asigurari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

* campuri obligatorii